CdK naar Breda!

Na 7 jaar mijn eigen praktijk CdK te hebben gehad in Maastricht ben ik in 2017 naar Engeland verhuisd. Hier heb ik drie jaar met veel plezier gewoond en gewerkt maar deze zomer verhuis ik terug naar Nederland, en nu naar Breda waar ik vandaan kom!

Momenteel bied ik alleen online gesprekken aan via Zoom, vanaf september kunnen we elkaar ook fysiek ontmoeten in Breda, bij Zero-Point aan de Ceresstraat (vlakbij het station).

Dus heb je last van angsten, voel je je depressief of heb je moeite om te gaan met gebeurtenissen in je leven zoals de Corona crisis of iets persoonlijkers? Meld je aan op cdkpraktijk@gmail.com dan kunnen we een eerste gratis kennismakingsgesprek plannen.

Ik maak gebruik van technieken uit ACT, CGT en Mindfulness. Deze gaan alledrie uit van het heden en bij alledrie wordt er van je verwacht dat je ook thuis dingen doet in het kader van de therapie. Dit betekent overigens niet dat we het verleden negeren, maar we gaan niet ‘graven’. Ik leg je graag alles uit in een (gratis) online kennismaking (ongeveer 20 minuten).

NB De kennismakingssessie (20 minuten) is dus gratis, mijn tarief voor volgende online sessies is €75 (50 minuten) , graag vooraf te betalen. Als je 5 sessies ineens betaalt kan ik je een korting geven van €25,- dus betaal je €350 ipv €375. Hoewel ik met sommige clienten langere tijd werk, kan ik zeggen dat we over het algemeen zo’n 8 wekelijkse sessies nodig hebben om weer verder te kunnen.

Niets kan je zoveel zorgen geven als je eigen gedachten, maar….

het zijn maar gedachten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s